Lahjakortti

Hoitolan lahjakortti on toivottu henkilökohtainen lahja. Lahjakortin voit ostaa hoitolan palveluihin ja tuotteisiin tai valitsemallesi summalle.

Lahjakortin voi ostaa sähköisenä. Tällöin saat heti maksun yhteydessä ladattavan tiedoston, jonka voit tulostaa ja toimittaa itse lahjan saajalle. Lisäksi saat koodin, joka toimii lahjakorttina myös sellaisenaan. Lahjakortin voit tilata tästä.

Painetun lahjakortin voit ostaa hoitolasta. Aika lahjakortin noutoon kannattaa sopia etukäteen. Tällä varmistat, että olen paikalla palvelemassa sinua. Ajan ostoskäynnille (15min) voit varata myös nettivarauksesta. Mikäli lahjakortilla on kiire, ota yhteyttä puhelimitse!

Lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Lahjakortilla voit maksaa normaalihintaisia palveluja tai tuoteostoja. Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä siitä makseta rahaa takaisin. Ajanvaraus tulee tehdä hyvissä ajoin, jotta lahjakortin ehtii käyttämään voimassaoloaikana. Varausehdot koskevat myös lahjakortteja. 

Kauneushoitola

Puh.  040 046 7235

info@marinsalonki.com

Suupantie 2 L 12, 33960 Pirkkala

Sisäänkäynti Pirkkalaisen kanssa samasta ovesta tai Säästöpankin päädystä 2 kerrokseen.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Avoinna

Liike on avoinna sopimuksesta MA-LA.

Hoitojen aikana keskityn asiakkaaseeni, joten silloin en vastaa puhelimeen. Voit jättää minulle viestin joko puhelimeen tai sähköpostiin, niin otan sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

© 2020 Marin Salonki. Y-tunnus 2886199-6.  Sivuston suunnittelu Freya.