Tunne kauneuden ja hyvän olon tunne!

Marin Salonki on viihtyisä kauneushoitola Suupantiellä Pirkkalassa. Salongissa vallitsee rauhallinen ja lämmin tunnelma, ja asiakasta palvellaan aina kiireettömästi ja kuunnellen. 

Hoidoissa käytetään pääasiassa kotimaista vegaanista Ekopharma Helsinki luonnonkosmetiikkasarjaa, josta löytyy myös kattava valikoima tuotteita ihon kotihoitoon. Ekopharma Helsinki tuotteiden hoitoteho perustuu kotimaisten luomumarjojen uutteisiin ja öljyihin. Se on kehitetty suomessa, suomalaiselle iholle ja suomalaisiin olosuhteisiin.

 

Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat ihonhoitosarjan kulmakiviä. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä hoitotuotteiden pohjana ovat marja- ja kasviuutteet veden sijasta. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Kaikki tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita. Ekopharman tuotteita myyvät vain kauneushoitolat. Ekopharma on hoidollisilta ominaisuuksiltaan ensiluokkainen, herkkäihoisille sopiva kotimainen ihonhoitosarja. 

ekoparma_uusi.jpg
karpalo_edited.jpg

Kauneushoitola