Tunne kauneuden ja hyvän olon tunne!

Marin Salonki on viihtyisä kauneushoitola Suupantiellä Pirkkalassa. Salongissa vallitsee rauhallinen ja lämmin tunnelma, ja asiakasta palvellaan aina kiireettömästi ja kuunnellen. 

Hoidoissa käytetään pääasiassa kotimaista vegaanista Ekopharma Helsinki luonnonkosmetiikkasarjaa, josta löytyy myös kattava valikoima tuotteita ihon kotihoitoon. Ekopharma Helsinki tuotteiden hoitoteho perustuu kotimaisten luomumarjojen uutteisiin ja öljyihin. Se on kehitetty suomessa, suomalaiselle iholle ja suomalaisiin olosuhteisiin.

 

Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat ihonhoitosarjan kulmakiviä. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä hoitotuotteiden pohjana ovat marja- ja kasviuutteet veden sijasta. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Kaikki tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita. Ekopharman tuotteita myyvät vain kauneushoitolat. Ekopharma on hoidollisilta ominaisuuksiltaan ensiluokkainen, herkkäihoisille sopiva kotimainen ihonhoitosarja. 

Kauneushoitola

Puh.  040 046 7235

info@marinsalonki.com

Suupantie 2 L 12, 33960 Pirkkala

Sisäänkäynti Pirkkalaisen kanssa samasta ovesta tai Säästöpankin päädystä 2 kerrokseen.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Avoinna

Liike on avoinna sopimuksesta MA-LA.

Hoitojen aikana keskityn asiakkaaseeni, joten silloin en vastaa puhelimeen. Voit jättää minulle viestin joko puhelimeen tai sähköpostiin, niin otan sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

© 2020 Marin Salonki. Y-tunnus 2886199-6.  Sivuston suunnittelu Freya.